Bones to Ashes (Temperance Brennan Series #10) Kathy Reichs

ISBN: 9781616861209

Published:

Hardcover

320 pages


Description

Bones to Ashes (Temperance Brennan Series #10)  by  Kathy Reichs

Bones to Ashes (Temperance Brennan Series #10) by Kathy Reichs
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, talking book, mp3, ZIP | 320 pages | ISBN: 9781616861209 | 4.64 Mb

Temperance Brennan briljantna je i seksipilna forenzična antropologinja kojoj se policija obraća pri rješavanju najtežih slučajeva. Ali pronalazak kostura mlade djevojke u kanadskoj provinciji Akadiji puno je više od još jednog zadatka. Évangéline,MoreTemperance Brennan briljantna je i seksipilna forenzična antropologinja kojoj se policija obraća pri rješavanju najtežih slučajeva.

Ali pronalazak kostura mlade djevojke u kanadskoj provinciji Akadiji puno je više od još jednog zadatka. Évangéline, njezina najbolja prijateljica iz djetinjstva, također je potjecala iz Akadije. Prozvana po liku iz jedne pjesme, u očima osmogodišnje Tempe predstavljala je najegzotičnije stvorenje na svijetu.

Kad je nestala, Tempe je upozorena da ju ne traži. Trideset godina poslije, proganjana sjećanjima, počinje se pitati bi li pronađeni kostur mogao biti njezina davno izgubljena prijateljica. I otkud na njemu neobjašnjive ozljede? U međuvremenu, Ryan, njezina simpatija, istražuje niz nerazriješenih slučajeva. Tri mrtve i četiri nestale djevojke. Bi li kostur iz New Brunswicka mogao biti dio spomenutog obrasca? Dok se Tempe koristi najnovijim dostignućima u području forenzične antropologije kako bi se vratila u prošlost, Ryan lovi serijskog ubojicu.Kathy Reichs, autorica bestselera, forenzična antropologinja i producentica Foxove TV hit-serije Kosti, napisala je dosad najdojmljiviji krimić, u kojemu se Temperance Brennan obračunava s enigmom iz vlastite prošlosti.

Kathy Reichs, poput svojeg izmišljenog lika, Temperance Brennan, radi kao forenzična antropologinja pri Laboratoire de sciences judiciaires et de médecine légale za okrug Quebec.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Bones to Ashes (Temperance Brennan Series #10)":


garyjordanphotographer.com

©2014-2015 | DMCA | Contact us