El fruit del baobab Maite Carranza

ISBN:

Published:

Paperback

352 pages


Description

El fruit del baobab  by  Maite Carranza

El fruit del baobab by Maite Carranza
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 352 pages | ISBN: | 3.12 Mb

La Lola, una pediatra separada de fa poc, sap que als seus trenta-nou anys li queden poques oportunitats per ser mare. LAminata, en canvi, una jove gambiana, ha decidit que no vol tenir més fills. Potser perquè laixopluc del baobab de la infantesaMoreLa Lola, una pediatra separada de fa poc, sap que als seus trenta-nou anys li queden poques oportunitats per ser mare. LAminata, en canvi, una jove gambiana, ha decidit que no vol tenir més fills. Potser perquè laixopluc del baobab de la infantesa sha esvaït i ara viu en un territori hostil.

La feina és incer ta, acaba de descobrir la intenció del marit dafegir una segona esposa a la família i la filla gran sha tornat rebel.Efectivament, la Binta, la millor estudiant de linstitut i en plena eclosió adolescent, està disposada a trencar els tabús i les tradicions de la seva família: sha enamorat dun noi blanc, savergonyeix de lanalfabetisme de la mare i, sobretot, no li perdona la seva mutilació.

La Lola, la metgessa dulls hipnòtics com el mar, de mica en mica es guanya la confiança de lAminata i la Binta i shi involucra perillosament.El fruit del baobab és una novel·la emotiva que mostra el xoc entre dues cultures i els estrets vincles que teixeix la solidaritat femenina. Una història difícil doblidar en què descobrim les lluites i renúncies de les dones i les llums i ombres de la societat actual.«Caminen soles, luna al costat de laltra.

Mare i filla. Luna pensa que ha avançat massa de pressa en les caselles de la vida. Laltra pensa que la vida és cruel. La filla pren la mà de la mare. La mare no se sent tan sola. Són dues dones que caminen per Mataró. Potser un dia seuran juntes a lombra del baobab i beuran del seu fruit.»Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "El fruit del baobab":


garyjordanphotographer.com

©2014-2015 | DMCA | Contact us